Bezorgservice

Woon jij binnen de gemeente Lansingerland?

Dan hebben wij goed nieuws!

Je kan dan namelijk gebruik maken van onze super snelle bezorgservice!

Waarom wij kiezen voor YourDog

Yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte (eend, kip en kalkoen). Voor de productie van 12kg Yourdog wordt 10,6kg vlees ingedroogd. Op deze manier kan dit het best verwerkt worden in de brok.

Yourdog maakt gebruik van hoge kwaliteit eiwitten die ten goede komen aan de algehele conditie van de hond. Onder andere het lamsvet en de zalmolie zorgen voor een volle, glanzende vacht. Ook bevat Yourdog ingrediënten die bijdragen aan gezonde gewrichten en een optimale vertering.

Yourdog hondenvoer bevat geen chemische houdbaarheids-, geur-, kleur-, of smaakstoffen en is tarweglutenvrij. Ook wordt er bij het maken van Yourdog geen gebruikgemaakt van ongedefinieerde dierlijke bijproducten.

Yourdog maakt het hondenvoer rasspecifiek door de toevoeging van ingrediënten zoals een speciale kruidenmix die bijdragen aan de gezondheid van jouw rashond.

Wilt u iets anders bestellen?

Stuur ons simpel weg een whatsappje, smsje of mailtje met uw wensen en wij zorgen dat we het z.s.m bij u thuis komen afleveren.

Voor 12:00 s’middags besteld ? Dezelfde dag nog bij u thuis!