groepswandeling

COMING SOON

Rijdende met de bakfiets zal ik de honden veilig ophalen en thuisbrengen. De honden zullen in kleine groepen worden uitgelaten denk hierbij aan 3 tot 5 honden. Ik heb speciaal gekozen voor het wandelen met kleine groepen, omdat dit meer ruimte biedt voor persoonlijke aandacht voor de honden.

Een van de voordelen van de bakfiets is dat ze niet lang in de bus hoeven te zitten. Is uw hond de bakfiets niet gewend? Dan is dit zeker geen probleem! Ik zal van te voren komen oefenen en zorgen dat uw hond comfortabel is in de bak. De honden zitten ook in de bakfiets vast gemaakt zodat ze er niet uit kunnen springen.

De bakfiets waar ik gebruik van maak is de Max-E van het merk babboe.

vrijblijvende kennismaking

Wanneer u contact met mij heeft opgenomen, kom ik langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking zal ik vertellen hoe ik te werk ga. We zullen eventuele wensen en karakter trekken bespreken. Als de kennismaking bevalt kunnen we de algemene voorwaarde en sleutelcontract doornemen en ondertekenen. U kunt op dat moment de huissleutel gelijk meegeven of we maken een afspraak voor een gewenste dag en tijdstip zodat ik hem dan op kan halen.

Uitlaattijden

Er wordt van maandag tot en met donderdag gelopen tussen de tijden:

8.00 uur en 14.00 uur

Alle wandelingen hebben een minimale lengte van 60 minuten. Tenzij anders is afgesproken.

Werkgebied

  • Berkel en Rodenrijs
  • Bergschenhoek

Abonnementen