“Tim ken ik inmiddels 2 jaar. Mijn hond vertoonde wat rare trekken, een bruine labrador en ik wilde haar bij iemand onder brengen die echt rust kon brengen. Nou dan zit je bij Tim goed. Tim leest echt honden. Met zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring en je merkt dat dit echt zijn passie is. Naast de uitlaatservice ben ik ook 1 op 1 trainingen bij hem gaan volgen. De rust die Tim uitstraalt, de heldere uitleg en ook mijn gedrag kunnen spiegelen bleek treffend te zijn. Ik merk dat ik weer plezier heb in het uitlaten. “

“Sjefke is heerlijk moe en voldaan na een dagje Peaceful dogs. Is ook erg leuk dat je af en toe je hondje voorbij ziet schuiven op facebook. Wij zijn erg blij met deze uitlaatservice!”

“Tim is ontzettend begaan met de honden in zijn groep. Yip is dan ook altijd dol enthousiast als Tim weer komt. Fijn om te weten dat je dierbare viervoeter in goede handen is!”

“Whiff loopt alweer een tijdje mee, vind het super leuk en komt altijd tevreden thuis. Tim is altijd lang weg, neemt voor iedere hond persoonlijk de tijd en niks is hem teveel…. echt een aanrader!!”

“Inmiddels is onze Engelse Stafford,Jara, meer dan een jaar in de Peaceful Dogs roedel. Jara is dol op Tim en zit elke ochtend op hem te wachten! Ze komt altijd lekker moe thuis. We zijn heel blij met Tim 😁 die heeft de tijd genomen om Jara te leren kennen. Hij is heel betrouwbaar, rustig en liefdevol voor de honden.”