top of page

Veelgestelde Vragen

Mijn huisdier moet naar de dierenarts, breng jij hem?

Als er tijdens het uitlaten iets gebeurd waar een dierenarts aan te pas moet komen dan probeer ik er alles aan te doen om uw hond bij de dichtstbijzijnde dierenarts te brengen. Gebeurd er iets en er is geen acute hulp nodig, zal ik u inlichten zodat u zelf kan beslissen of u met hem naar de dierenarts wilt of niet.

Heb je ervaring met verschillende diersoorten?

Ja, door mijn opleiding als bedrijfsleider Dierverzorging heb ik ervaring opgedaan met verschillende diersoorten. Ook sta ik altijd open om nieuwe diersoorten te ontmoeten en mee te werken.

Hoeveel honden wandel je tegelijkertijd?

Tijdens mijn groepswandelingen zal het gaan om een maximum van 5 honden per wandeling. 

Welke wandeling zal het beste bij mijn hond passen?

Dit antwoord verschilt per hond, omdat er verschillende reden kunnen zijn dat een individuele service beter kan zijn dan een groepswandeling. Om hier achter te komen kunt u het best contact met mij opnemen zodat we samen kunnen kijken wat het best zal zijn voor uw hond!

Welke routes wandel je?

Dit hangt af van welke hond er als laatste opgehaald word, als we dan dichter bij het bos zijn fiets ik naar het bos, zijn we dichter bij een natuurgebied dan ga ik daar wandelen. Er zal dus kunnen voorkomen dat uw hond de ene wandeling meeloopt in het bos en een ander ineens in het natuurgebied.

bottom of page