top of page
Dog Walker

Groepswandelingen

Met een bakfiets zal ik de honden veilig ophalen en thuisbrengen. De honden worden in kleine groepjes van maximaal 5 honden uitgelaten. Ik heb specifiek gekozen voor het wandelen in kleine groepjes omdat dit meer ruimte biedt voor persoonlijke aandacht voor de honden.

Een van de voordelen van de bakfiets is dat de honden niet lang in een busje hoeven te zitten. Is uw hond niet gewend aan een bakfiets? Dat is zeker geen probleem! Ik zal van tevoren langskomen om te oefenen en ervoor te zorgen dat uw hond comfortabel is in de laadruimte. De honden zijn ook beveiligd in de bakfiets om te voorkomen dat ze eruit springen.

De bakfiets die ik gebruik is de Babboe Max-E.

Vrijblijvende kennismaking

Wanneer u contact met mij opneemt, kom ik langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking zal ik uitleggen hoe ik werk. We zullen eventuele wensen en karaktertrekken bespreken. Als de kennismaking goed verloopt, kunnen we de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doornemen en ondertekenen. Op dat moment kunt u de huissleutel direct overhandigen of een afspraak maken voor een gewenste dag en tijd zodat ik deze kan ophalen.

Uitlaattijden

De wandelingen vinden plaats van maandag tot en met donderdag tussen de volgende tijden:

  • Ochtend wandeling: van 9.00 tot 11.00

  • Middag wandeling: van 12.00 tot 14.00

Alle wandelingen duren minimaal 60 minuten, tenzij anders is afgesproken.

Servicegebied

  • Berkel en Rodenrijs

  • Bergschenhoek

bottom of page